Wie is Richard Bosch?

Mijn naam is Richard Bosch en ik ben al jarenlang werkzaam als stukadoor. Ik heb voor diverse werkgevers in omgeving Horst aan de Maas binnen de stukadoorsbranche gewerkt, maar heb medio 2013 besloten om mijn eigen onderneming te starten. Ik ben zelf woonachtig in Horst.

Stukadoorsbedrijf Richard Bosch uit Horst

Nu ik zelfstandig werk onder mijn eigen naam Richard Bosch heb ik de vrijheid kwalitatief uitstekend werk te leveren, in combinatie met een uitstekende service en scherpe prijs. Ik kan het vak waarvoor ik een passie heb nu uitvoeren zoals ik dat graag doe, waardoor u kunt rekenen op een uitstekend resultaat als het gaat om stukadoorswerk.

Wilt u meer weten over mij, over mijn bedrijf Richard Bosch of over wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of lees vooral wat ik voor u kan betekenen met mijn stucadoorsbedrijf, ik hoor graag van u.