Stukadoor Horst aan de Maas tegen scherpe prijs

Zoekt u een goede stukadoor uit omgeving Horst aan de Maas tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Bosch uit Horst aan het juiste adres. Richard beschikt over jarenlange ervaring en is dankzij zijn eigen werkbus enorm flexibel. Richard Bosch werkt al jaren voornamelijk in de omgeving van de gemeente Horst aan de Maas. Richard Bosch werkt tegen scherpe tarieven en levert hoogwaardige kwaliteit, ook in de avonduren en de weekenden.

Richard Bosch is eigenaar van Stukadoorsbedrijf Richard Bosch en werkt aan zowel kleine projecten voor particulieren als projecten van (grotere) bedrijven die een goede stukadoor nodig hebben. het begrip Stukadoor Horst aan de Maas is hem op het lijf geschreven. Hij beschikt als stukadoor over een netwerk met assistenten, die hem daarbij goed van dienst kunnen zijn mocht dat nodig zijn.

Ervaring en specialismen als stukadoor

Richard Bosch is een ervaren stukadoor, die goed werk levert tegen een eerlijke prijs. Hij beschikt over een jarenlange ervaring, dankzij zijn werkzame jaren bij diverse bedrijven binnen de branche. Sinds 2013 werkt hij als stukadoor voor zichzelf en heeft hij de mogelijkheid puur vakwerk te leveren. “Het is heerlijk om klanten bij te maken met een goed afgewerkt stukje werk, waar naast de klant ook de tegelzetter en keukenleverancier bijvoorbeeld profijt van hebben,” aldus Richard Bosch.

Stukadoorsbedrijf Richard Bosch is gespecialiseerd in het stuccen en het aanbrengen van gips- en speciewerken. Binnen stucwerk of buiten stucwerk. Dat maakt voor Richard niet uit. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het aanbrengen en afwerking van buitengevelisolatie en is hij thuis in bijvoorbeeld het renoveren van bestaand stucwerk. Hij werkt graag voor klanten in omgeving Horst aan de Maas, maar er zijn altijd mogelijkheden om dat ook daarbuiten te doen.
Zijn werkbus zorgt er voor dat hij flexibel is om op locatie te komen werken.

Werkbus van Richard Bosch rijdt door Horst aan de Maas

Richard Bosch maakt als stucadoor gebruik van een praktische werkbus, die hem overal door de gemeente Horst aan de Maas brengt. De bus is voorzien van zijn logo voor een professionele uitstraling, maar biedt vooral de capaciteit om alle materialen die op locatie nodig zijn mee te nemen. Gaat het om een groter project? Dan zal Richard Bosch spullen laten nabezorgen, of meerdere keren met zijn werkbus rijden om alles op locatie te krijgen. De klant hoeft hierbij niets zelf te regelen. Dit wordt allemaal door Richard Bosch gedaan.

“Richard was bij ons laatste project de perfecte onderaannemer. Naast het goed en netjes verrichte werk, gaf hij ons ook nog de nodige adviezen. Richard is geweldig om mee te werken!” Theo van Rens, Horst.

Tarieven en beschikbaarheid

Richard Bosch is als stukadoor flexibel in beschikbaarheid. Zijn uitgebreide ervaring, zijn werkbus en assistentennetwerk hebben hem zeer flexibel gemaakt, waardoor u zelfs in de avonduren en de weekenden bij hem terecht kunt. Richard Bosch levert als stukadoor goed werk tegen een eerlijke prijs, waarmee hij klanten graag tevreden stelt.

Zoekt u naar een stucadoor in de regio Horst en omstreken (ca. 50km)? Richard Bosch is uw specialist, die u naast uitstekend stucwerk een goede service zal bieden. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie. Richard Bosch rekent als stukadoor geen voorrijkosten. Een Horster stukadoor die ook houdt van een praatje en een bakje koffie.